Servicii dezinfectie COVID-19

Servicii dezinfectie COVID-19

Servicii dezinfectie COVID-19 personalizate in functie de frecventa lucrarilorintre 0.2 – 2 ron / mc | exclusive tva – per trecere

Servicii dezinfectie COVID-19

Pretul petru un serviciu de dezinfectie covid se aplica in functie de urmatoarele aspecte:

  • nevoia spatiului tinand cont configuratia fiecarei incaperi;
  • de necesarul fiecarei interventii, materie prima ddd, ulv uri;
  • de numarul de operatori acreditati, calificati conform normelor in vigoare;
  • ora programarii si modalitatea de lucru ceruta de beneficiar.

Pentru fiecare tratament se va emite un process verbal cu denumirea si dilutia fiecarei solutii folosite, cantitatea si recomandarile necesare, inainte si dupa tratament. La fiecare interventie, servicii dezinfectie COVID-19, va exista o procedura scrisa inainte si dupa fiecare tratamet de igienizare – tratament ddd.

COVID 19 – Virusul care a schimbat intreaga omenirea

In ultimii ani, am asistat la aparitia mai multor noi boli infectioase, multe dintre acestea fiind amenintari majore pentru sanatatea publica. Au fost intalnite si agreate cu strategii importante de prevenire a infectiilor. Acum, un focar de coronavirus nou (SARS-CoV-2), care provoaca boala coronavirus 2019 (prescurtata COVID-19) s-a raspandit rapid. Poate mult prea rapid, cu multe cazuri confirmate in mai mult de 140 de tari.

Coronavirusurile sunt o familie numeroasa de virusuri care provoaca o boala respiratorie acuta. Printre acestea, SARS (sindromul respirator acut sever) si acum COVID-19 pot fi transmise de la o persoana la alta, prin secretii sub forma de picaturi mici, care sunt raspandite atunci cand persoana infectata tuseste sau stranuta. Din cauza supravietuirii indelungate pe suprafete, este posibil ca o persoana sa dobandeasca COVID-19 prin atingerea unui obiect contaminat, si apoi atingerea propriei guri, a nasului sau a ochilor.

De aceea, au aparut o serie de reguli importante in ceea ce priveste igiena, curatarea de rutina a suprafetelor folosind metode de curatare si dezinfectare adecvate, poate ajuta la prevenirea raspandirii COVID-19. Trebuie sa acordati o atentie deosebita suprafetelor si obiectelor atinse frecvent.

Avand in vedere redeschiderea afacerilor, deci intoarcerea angajatilor la locul de munca, este important sa va asigurati ca sunt luate toate masurile de precautie necesare. Revenirea intr-un mediu care sa asigure angajatilor siguranta ca nu vor fi infectati cu COVID-19, necesita mai mult decat serviciile de curatare sau de igienizare de baza, necesita o companie cu experienta in dezinfectare a focarelor de virus.

Servicii dezinfectie coronavirus – COVID 19

Prin tot ceea ce am inteles, invatat si experimentat, respectand intocmai toate procedurile, standardele si actionand cu responsabilitate. Folosind doar subsante biocide, virucide, dezinfectanti care s-au dovedit prin teste oficiale ca actioneaza si inlatura coronavirusurile. Toate aceste lucruri le prin servicii ddd de calitate, aplicam prin nebulizare, stergere si aplicare mecanica.

Solutiile pentru dezinfectie folosite de compania noastra sunt eficiente si impotriva Coronavirus, conform precizarilor si indicatiilor producatorilor

Intelegem ca, de multe ori impactul expunerii la un virus precum COVID-19 afecteaza moralul personalului, clientilor, rezidentilor, studentilor si chiar publicului larg. Este esential sa existe un plan eficient si completat de experti in domeniul curatarii.

Apelati la serviciile noastre si veti putea oferi:

  • Siguranta angajatilor dumneavoastra;
  • Siguranta familiei dumneavoastra;
  • Respectul celor din jur;

Daca considerati ca aveti nevoie de serviciile noastre, suntem aici pentru a va ajuta. Servicii dezinfectie covid | dezinfectie nebulizare | dezinfectie pulverizare | dezinfectie stergere | igienizare spatii covid