Cine suntem

Cine suntem noi ca si firma ddd – solution atac  – Ne place sa credem ca suntem compania ddd cu care doriti sa aveti o colaborare pentru cele 3 servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie

Cine suntem

Suntem o firma specializata in prestarea interventiilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. O firma ddd in plina dezvoltare, idealul nostru fiind acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate la tarife rezonabile. Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor beneficiarilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. Astfel, acordam importanta egala fiecarei interventii ddd. Dispunem de personal calificat, de logistica necesara desfasurarii activitatii si de substante avizate de Ministerul Sanatatii.

Servicii ddd- deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Serviciile Solution Atac vizeaza interventii rapide pentru combaterea daunatorilor cu efecte optime si remanente in timp: daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc. Oferim servicii complete de dezinsectie si deratizare dar si de dezinsectie dezinfectie sau dezinfectie deratizare.

Oferim servicii complete DDD

 1. Deratizare Bucuresti Ilfov,
 2. Dezinsectie Bucuresti Ilfov,
 3. Dezinsectie, Deratizare,
 4. Dezinsectie sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6,
 5. Servicii DDD Ploiesti, Brasov, Campina, Snagov, Dragomiresti Deal-Vale, Predeal,
 6. Folosim produse avizate conform legislatiei, capcane adeziv, capcane mecanice, deratizare cu momeala parafina, statii de intoxicare, ULV, dezinsectie atomizor exterior.

Informatii generale

 1. Ne pasa de produsele si serviciile pe care le oferim !
 2. Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate.
 3. Acordam importanta egala fiecarei lucrari,
 4. Dispunem de personal calificat,
 5. Avem logistica necesara desfasurarii activitatii de deratizare si dezinsectie,
 6. Folosim substante avizate de Ministerul Sanatatii.

Timp de executie:

 • Orarul nostru de lucru este flexibil, in functie de programul clientului, operatiunile desfasurandu-se rapid si eficient fara a afecta activitatea beneficiarului.

Orientările pe care le urmam :

 • Ne adaptam oricaror solicitari si elaboram o strategie specifica fiecarui client,cu solutia perfecta pentru fiecare locaţie.
 • Combatem şi prevenim eficient raspândirea insectelor, rozatoarelor şi germenilor patogeni, surse permanente de boli şi pagube materiale, folosind metode de lucru actuale cu substante eficiente.
 • Daca sunteti hotarati sa apelati la unul din serviciile noastre, un specialist al companiei se va deplasa in locatia dumneavoastra.
 • Punem la dispozitia potentialilor nostrii clienti contracte pe temen scurt, mediu si lung in functie de cerinte si buget.
 • SC SOLUTION ATAC SRL este o societate noua , atenta la nevoile dumneavoastra, cu o abordarea noua in domeniul serviciilor de curatenie, DDD si FITO.
 • <sp

Misiunea noastra – igiena ireprosabila!

 1. Ati avut vreodata curiozitatea sa investigati ce se intampla in microuniversul din jurul dumneavoastra ?
 2. V-ati studiat mainile la microscop macar o data dupa ce ati atins 3 obiecte la serviciu? Noi de atatea cazuri ne-am lovit, incat ne-am insusit cu mare responsabilitate toate cunostintele si abilitatile, ca de la inceput sa combatem orice “atentator” la sanatatea partenerilor nostri si a societatii in care traim.
 3. Ce intelegem noi prin responsabilitate, atunci cand oferim servicii complexe D.D.D. (dezinsectie, deratizare si dezinfectie)? In primul rand inceperea fiecarei lucrari prin analizarea strategica a tuturor surselor de pericol, a cauzelor/ focarelor si evident, ulterior, a celor mai eficiente mijloace de a crea un mediu sanatos.
 4. Oferim servicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie in toate sectoarele Municipiului Bucuresti, deratizare, dezinsectie sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si zonele limitrofe, judetul Ilfov.
 5. Asadar, ne-am inarmat cu lupe, lasandu-le drept garantie tuturor partenerilor pentru a tine sub control orice potential pericol, fiind pregatiti in orice moment pentru a face fata oricarei provocari.