Servicii de deratizare

Servicii de deratizare reprezinta un complex de masuri aplicate contra daunatorilor, soareci si sobolani. Astfel de proceduri sunt facute sa ajute la mentineria acestora la un nivel numeric redus.

Servicii de deratizare

Rozatoarele fac parte din clasa mamifere si reprezinta o treime din fauna globului pamantesc. In Romania, ca si serviciu ddd, se poate intalni un numar mare de rozatoare, grupate in sase familii. Sunt peste 35 de specii si subspecii, caracterizate prin insusiri de viata putin intalnite la alte animale. Astfel se explica rolul daunator sub aspect economic si al mentinerii si raspandirii unor boli deosebit de grave.

Rozatoare soareci si sobolani

Rozatoarele, asa cum sunt soarecii si sobolanii, sunt purtatoare de boli transmisibile bacteriene, parazitare si virotice. Cele mai cunoscute boli transmise de rozatoare sunt: leptospiroza, febra aftoasa, antraxul, trichineloza, turbarea sau gastroenterita virotica. Prin urmare, combatere rozatoare prin servicii de deratizare, elimina orice fel de risc de infectare cu una din aceste maladii.

Una dintre insusiri la rozatoare, este dezvoltarea excesiva si cresterea permanenta a dintilor incisivi. Cu acesti dinti rod, distrug si consuma cantitati enorme de produse agroalimentare.

Prestari servicii ddd

Apelati cu incredere la serviciile noastre de Deratizare Bucuresti, Deratizare ilfov, Deratizare Ploiesti, Deratizare Brasov, Deratizare zonele limitrofe s.a

De ce trebuie sa facem deratizare?

In afara pagubelor economice, rozatoarele pot fi considerate ca purtatori de germeni si vectori principali. Cum ar fi, transmiterea a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave. Dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc. Prin particularitatile, mobilitatea si frecventa lor excesiva, rozatoarele reprezinta vectori permanenti. Aceste rozatoare contribuie in mare masura la diseminarea pe scara larga a infectiilor, la transportul si la largirea focarelor naturale de boala.

Cand si unde trebuie efectuata deratizarea?

Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna. Atunci cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. Majoritatea rozatoarelor au regim variat de hrana, chiar omnivor, insusire care le permite sa se adapteze usor la cele mai diferite surse de hrana.
In mediul urban, acolo unde rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta se impune efectuarea permanenta de deratizari. Aici vorbim, mai ales in spatiile ce le ofera conditii prielnice de dezvoltare. Acestea sunt: subsolurile tehnice ale cladirilor, retelele de canalizare, depozitele alimentare, unitatile de productie alimentara sau farmaceutica, zonele de depozitare a deseurilor s.a.

Servicii de deratizare Bucuresti pentru combaterea rozatoarelor

Aceasta activitate de combatere a daunatorilor putem spune ca a devenit o problema destul de importanta pentru toti. Importanta unui serviciu de deratizare este sa scape odata pentru totdeauna de actiunea daunatoare a acestor rozatoare. Aceste elemente daunatoare pot aparea mai mult in locurile prielnice pentru ei, motiv sa apelati la servicii de calitate. Numai asa veti reusi sa scapati de ei, si sa creati din nou un mediu cat se poate de curat si sanatos.

Companie DDD – Deratizare

Acest lucru este foarte important in cazul in care doriti sa eliminati posibilitatea aparitiei unor boli care se pot transmite foarte usor. Trebuie sa va asigurati ca veti combate actiune acestor rozatoare si de asemenea distrugerile materiale pe care le pot face. Cea mai buna solutie pentru a scapa de acest tip de daunatori este sa apelati la o companie de deratizare. Iar daca veti face acest lucru, veti reusi sa aveti parte de un mediu sigur in care sa va desfasurati activitatile zilnice.

Servicii complete de deratizare

Prin aceste servicii de deratizare veti avea ocazia sa scapati de anumite rozatoare printre care putem aminti sobolanii si soarecii. Doar asa puteti stopa evolutia numerica a lor, deoarece apoi poate fi destul de dificil sa scapati de ei. De asemenea cand veti apela la aceste servicii, sa constientizati faptul ca este foarte important sa beneficiati de serviciile unui personal calificat,  Un personal ddd specializat indiferent de interventia pe care acestia o vor avea impotriva daunatorilor.

Inrterventii firme specializate ddd

Avem interventii de combatere a daunatorilor atat in gospodarii particulare cat si in institutii publice si centre comerciale si altele. Scopul pe care il urmarim este calitatea serviciilor, insa in acelasi timp ne dorim sa oferim cel mai bun raport calitate/pret. Costurile serviciilor noastre sunt foarte accesibile. Grabiti-va sa apelati cu incredere la o firma de deratizare

Reamintim ca aceste operatii, prin servicii de deratizare sunt strict necesare mai ales in unitatile de alimentatie publica. Fregventa fiecarei treceri este obligatorie de cel putin odata la trei luni, sau chiar mai des, daca este nevoie.