solution atac – firma deratizare

solution atac - firma deratizare

Solution Atac – Firma deratizare, servicii complete si profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfecie. Oferim contracte lunare, trimestriale si semestriale conform legislatiei in vigoare, contracte avantajoase pentru persoane juridice si nu numai.

Serviciile Solution Atac vizeaza interventii rapide pentru combaterea daunatorilor cu efecte optime si remanente in timp: daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc. Oferim servicii complete de dezinsectie si deratizare dar si de dezinsectie dezinfectie sau dezinfectie deratizare.

solution atac – firma deratizare

De ce sa folositi serviciile echipei Solution Atac, servicii DDD ( dezinsectie, deratizare, dezinfectie) ?

 • Noi va oferim toate informatiile necesare pentru a lua decizia corecta impotriva musafirilor nepoftiti. Alegerea celui mai bun contract de prestari servicii ddd, in conformitate cu metodologiile legale in vigoare, variind intre  1 – 3 si 6 luni.
 • Servicii ddd, in mod periodic operatiunile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Doar asa va protejati sanatatea si asigurati un mediu ambiant mai placut in desfasurarea activitatilor aferente fiecarui domeniu de activitate.
 • Evidenta activitatilor prestarilor de servicii DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie), conform graficului dorit de dumneavoastra.
 • Solution Atac – firma deratizare va realiza cu operativitate in intervale de timp planificate cu atentie de opeatorul DDD.

Legislatie ddd – deratizare dezinsectie dezinfectie

Stiati ca legislatia in vigoare stipuleaza in mod clar obligativitatea efectuarii periodice a tratamentelor de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Precum si cuantumul amenzilor aplicate in cazul neefectuarii acestora. Doua din cele trei servicii DDD, deratizare si dezinsectie reprezinta actiuni de prevenire a unor boli transmisibile prin intermediul rozatoarelor si insectelor. Este bine cunoscut faptul ca a preveni este mai usor decat a combate. In plus, prezenta rozatoarelor si a insectelor prezinta un discomfort apreciabil, atat pentru om cat si pentru animale.

 • Punem pret sa dezvoltam o buna relatie de comunicare cu partenerii nostrii, pentru ca impreuna sa indentificam necesitatile fiecarui spatiu.
 • Serviciile noastre  (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) sunt conforme si necesare unei bune activitati DDD.
 • Ca si companie ddd oferim ontracte avantajoase aplicabile pentru orice domeniu de activitate.
 • Contracte deratizare, contracte dezinsectie, deratizare firme, dezinsectie dezinfectie perosane juridice

27 thoughts on “solution atac – firma deratizare

 1. Dragut Nicolae spune:

  Ne permitem sa va expunem o scurta prezentare generala a firmei SULUTION ATAC si serviciile oferite de catre aceasta.
  Suntem o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. O companie tanara, in plina dezvoltare, scopul nostru fiind acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate la preturi rezonabile. Serviciile noastre se adreseaza atat firmelor, societati comerciale, cat si persoanelor fizice, deservind astfel cerintele tuturor clientilor care apeleaza la prestarea lucrarilor oferite de catre compania noastra.
  Avem toate autorizarile necesare prestarii serviciilor DDD, respectiv autorizatia de functionare pentru Municipiului Bucuresti si Ilfov, Directia Sanitar Veterinara, precum si certificarile ISO 9001 si ISO 14001. Substantele pe care le folosim sunt certificate de Ministerul Sanatatii si sunt insotite de specificatiile tehnice si fisele de securitate emise de producator.Aparatura pe care o folosim este in conformitate cu cerintele si standardele europene, iar personalul este calificat si certificat in prestarea serviciilor DDD. Seriozitatea, profesionalismul si discretia sunt cuvintele care ne caracterizeaza. Garantat oferim cel mai bun raport calitate / pret al prestarii profesionale a serviciilor DDD – deratizare, dezinsectie, dezinfectie.
  In speranta ca vom incepe o colaborare fructuoasa de ambele parti, va multumim pentru increderea acordata si asteptam solicitarile dumneavoastra.

 2. Dragut Nicolae spune:

  Oferta celor 3 servicii DDD, se aplica cu un pret negociabil in limite onorabile pentru ambele parti, cu specificatii detaliate fiecarui serviciu.
  Oferta noastra este de doua feluri:
  1) Oferta personalizata, tinand cont de fiecare locatie in parte, de substantele folosite si de cerintele beneficiarului
  2) Oferta Fixa : se va lua in considerare pretul minim, urmand ca, in cazul in care se vor constata probleme care necesita si alte interventii, acestea sa fie tarifate separat, la un pret negociabil in functie de gradul de infestare si de cerintele beneficiarului.
  Precizam ca societatea SOLUTION ATAC este o firma nou infiintata si pe aceasta cale ne angajam sa respectam colaboratorii nostri si sa fim fermi pe pozitii in serviciile oferite.

  • Dragut Nicolae spune:

   Misiunea noastra 2014

   Solution Atac /Deratizare, Dezinsectie,Dezinfectie

   Piata este intr-o continua schimbare, iar marile companii sunt expuse unei concurențe extrem de stranse. In acest context, externalizarea anumitor servicii reprezinta o forta eliberatoare care permite concentrarea pe activitatea de baza.
   Suntem o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. O companie tanara, in plina dezvoltare, scopul nostru fiind acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate la preturi rezonabile. Serviciile noastre se adreseaza atat firmelor, societati comerciale, cat si persoanelor fizice, deservind astfel cerintele tuturor clientilor care apeleaza la prestarea lucrarilor oferite de catre compania noastra.
   Ne pasa de produsele si serviciile pe care le oferim !

   Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. Astfel, acordam importanta egala fiecarei lucrari, dispunem de personal calificat, de logistica necesara desfasurarii activitatii si de substante avizate de Ministerul Sanatatii.

   Propunerea noastra este de colaborare si venim in intampinarea dumneavoastra cu un plan de executie lucrare, cu o procedura personalizata de ingienizare si intretinere spatiu, cu instruirea beneficiarului cu privire la actiunile DDD, specificand cu precizie rolul si modalitatile acestuia in cadrul serviciilor effectuate de operatorul DDD.
   Numai impreuna putem identifica necesitatile fiecarui spatiu, cu rezolvare imediata.

   Echipa Solution Atac

 3. Mihai spune:

  Pentru realizarea unor actiuni de dezinsectie avem metode complexe de combatere integrata prin folosirea de substante cu effect de knock-down si de remanenta.

  Aceasta presupune aplicarea unor masuri atat preventive cu larvicide ce actioneaza asupra stadiilor larvale ale insectelor daunatoare, blocandu-le dezvoltarea spre stadiul de adult, prin inhibarea mecanismului de formare a chitinei ( blocarea metamerfozei), cat si curative care sa conduca astfel la controlul daunatorilor si a agentilor patogeni.

  Substantele folosite sunt cu grad de toxicitate III si IV, avizate de Ministerul Sanatatii si insotite de certificate de calitate

 4. berceanu spune:

  Sunt multumita de serviciile acestei firme, acestea fiind de calitate. Recomand cu incredere tuturor. Principalele punctele forte sunt: raportul calitate-pret si seriozitatea. Cu siguranta voi mai apela si a doua oara la serviciile voastre.

 5. Alina spune:

  Gandacii din apartamenul nostru au disparut in urma interventiilor firmei dv. Recomand aceasta firma cu preturi mai mult decat accesibile. In plus, personalul este foarte bine pregatit si efficient.

 6. Manduta spune:

  Am apelat la serviciile acestei firme si am fost placut surprinsa de rezultatele rapide. Personalul este profesionist iar solutiile folosite sunt eficiente si de calitate.

 7. laurentiu spune:

  Tin sa va multumesc pe aceasta cale pt serviciile de dezinsectie si deratizare prestate la magazinul meu. Ma bucur ca mai exista si firme serioase.firma Solution Atac este o firma in care chiar poti avea incredere.Pe noi ne-ati scapat de probleme si Va Multumesc. Recomand cu incredere!

 8. Mihai spune:

  Echipa Solution Atac DDD( deratizare,m dezinsectie, dezinfectie), va multumeste pentru mesaje si va asiguram ca vom interveni cu promptitudine atunci cand suntem solicitati.

 9. oana spune:

  Colaboram de mai bine de un an cu firma Solution Atac si suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor ,preturile rezonabile si seriozitatea de care da dovada aceasta echipa.Va recomand cu incredere!

 10. Mihaela spune:

  Imi exprim aprecierea fata de colaborarea cu firma Solution Atac, deoarece a oferit intotdeauna suport in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile facute. In concluzie, recomand Solution Atac, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere.

 11. Mirel spune:

  Multumesc firmei dumneavostra pentru seriozitatea de care a dat dovada, multumesc pentru faptul ca am scapat de gandacii din bucatarie ( care erau multi foarte multi !). Recomand celor care au astfel de probleme .

 12. Ana spune:

  Va multumesc pentru servicile oferite si doresc sa va felicit pentru profesionalismul si promptitudinea de care dati dovada.Este o placere deosebita de a colabora cu dvs. si cu siguranta va voi contacta cu viitoarea ocazie.Recomand cu incredere Solution Atac.

 13. Florin spune:

  Buna ziua,
  Am un restaurant si pe aceasta cale doresc sa multumesc firmei solution atac pentru serviciile aduse si pentru seriozitatea de care a dat dovada.
  Ne vedem luna viitoare / multumesc

 14. Misiunea noastra 2014 spune:

  Misiunea noastra 2014
  Solution Atac /Deratizare, Dezinsectie,Dezinfectie

  Piata este intr-o continua schimbare, iar marile companii sunt expuse unei concurențe extrem de stranse. In acest context, externalizarea anumitor servicii reprezinta o forta eliberatoare care permite concentrarea pe activitatea de baza.
  Suntem o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. O companie tanara, in plina dezvoltare, scopul nostru fiind acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate la preturi rezonabile. Serviciile noastre se adreseaza atat firmelor, societati comerciale, cat si persoanelor fizice, deservind astfel cerintele tuturor clientilor care apeleaza la prestarea lucrarilor oferite de catre compania noastra.
  Ne pasa de produsele si serviciile pe care le oferim !

  Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. Astfel, acordam importanta egala fiecarei lucrari, dispunem de personal calificat, de logistica necesara desfasurarii activitatii si de substante avizate de Ministerul Sanatatii.

  Propunerea noastra este de colaborare si venim in intampinarea dumneavoastra cu un plan de executie lucrare, cu o procedura personalizata de ingienizare si intretinere spatiu, cu instruirea beneficiarului cu privire la actiunile DDD, specificand cu precizie rolul si modalitatile acestuia in cadrul serviciilor effectuate de operatorul DDD.
  Numai impreuna putem identifica necesitatile fiecarui spatiu, cu rezolvare imediata.

  Echipa Solution Atac

 15. Mihai spune:

  Dezinsectia

  Dezinsectia reprezinta totalitatea metodelor si mijloacelor de prevenire si combatere a antropodelor si a insectelor ,atat taratoare ,cat si zburatoare prin diferite metode :chimice ,biologice ,fizice sau mecanice.
  Aceasta combate si previne aparitia unor boli transmise de artropode (tantar, paduche, purice, capusa),contribuie la realizarea mediului igienic al omului prin distrugerea sau indepartarea unor artropode direct suparatoare (intepatoare),si la imbunatatirea activitatii agricole si de zootehnie, precum si la conservarea bunurilor alimentare, prin distrugerea sau indepartarea unor daunatoare pentru plante si animale.
  Dezinsectia este de doua feluri ;dezinsectie preventiva care are drept de a stopa inmultirea si invadarea unor insecte daunatoare(tantar, paduche, purice, capusa) si dezinsectie de combaterea care urmareste distrugerea sau indepartarea lor din mediul inconjurator omului.

 16. Mihai spune:

  STIATI CA ? !!!

  Agenti Patogeni

  Agentii patogeni (virusuri, microbi, paraziti) sunt prezenti, in mediul inconjurator, permanent, si sunt responsabili de aparitia bolilor infectioase. Solul contine milioane de bacterii pe centimetru cub, sporii fungilor sunt in aerul pe care il respiram, iar microorganismele sunt depozitate pe fiecare suprafata pe care o atingem, in activitatile zilnice. Este important de retinut ca doar acele microorganisme care pot duce la declansarea unor afectiuni, la nivelul organismului uman, poarta numele de agenti patogeni.
  Acestia sunt specializati in infectarea tesuturilor umane, unde se si reproduc, ducand la aparitia simptomelor de boala. Febra, starea de oboseala si toate celelalte semne date de infectie sunt raspunsul imun al organismului, in incercarea sa de a riposta la actiunea agentilor patogeni. Maladiile infectioase pot sa apara sporadic (numai la unii indivizi, al caror sistem imunitar este slabit), epidemic (sunt afectate mai multe persoane, intr-un timp si un spatiu geografic bine delimitate), sau ca pandemii (sunt afectate foarte multe persoane, din mai multe spatii geografice, pe termen nedefinit).
  Cresterea si inmultirea populatiilor agentilor patogeni

  Populatiile patogene sunt alcatuite din bacterii, virusuri, helminti (viermi paraziti), prioni (proteinaceous infectious protein, care cauzeaza infectii ale creierului) sau fungi. In conditii optime, bacteriile se inmultesc prin diviziune, la fiecare 20 de minute, motiv pentru care marimea coloniei bacteriene se dubleaza in acest interval de timp. Teoretic, o astfel de colonie bacteriana se poate inmulti fara limita, daca are conditii favorabile, precum temperatura corespunzatoare a apei, aerului, radioactivitatea mediului ambiant (expunerea excesiva la raze UV), pH optim, oxigen suficient.
  In cazul in care conditiile nu sunt indeplinite, diviziunea bacteriana poate dura pana la cateva zile. Fungii, microorganisme care provoaca micoze, cresc si ei foarte rapid in conditii ideale, nevoile lor fiind similare celor bacteriene, singura exceptie fiind cea legata de necesarul de oxigen, majoritatea fungilor putand creste si in conditii anaerobe. Agentii patogeni din categoria fungilor, asa cum este, de exemplu, candida, au o rata de crestere foarte mare, colonia dublandu-se odata cu fiecare crestere de 10 grade, a temperaturii. Cresterea exponentiala explica, in mare masura, evolutia rapida a bolii.
  Bacteriile determina aparitia simptomelor, pe masura ce organismul lupta impotriva toxinelor bacteriene. Totusi, frecvent, sistemul imun nu poate actiona suficient de repede pentru a putea stopa bacteriile, in momentul in care acestea patrund in organism. In cazul in care organismul vine in contact, pentru a doua oara, cu agentii patogeni, este pregatit, iar bacteriile sunt distruse inainte ca ele sa se inmulteasca si sa determine aparitia simptomelor. In conditii reale, rata de crestere a agentilor patogeni este mult mai mica, datorita factorilor care impiedica realizarea conditiilor ideale – lipsa hranei, lipsa oxigenului, formarea produsilor toxici, modificarile de pH etc.

 17. Georgian spune:

  Musca de casă (de asemenea musca comună sau Musca domestica în limbaj științific) este o specie de muscă ce aparține subordinului Cyclorrhapha, ordinului Diptera și familiei Muscidae. Este una dintre cele mai răspândite specii de muscă, reprezentând un total de 91% din totalul muștelor care intră în casele oamenilor. De asemenea, musca de casă este una dintre cele mai răspândite insecte pe glob, fiind găsită aproape oriunde. Este considerată parazit pentru că transmite o multitudine de boli.

 18. maria spune:

  Sunt proprietara unui restaurant din Bucuresti. Am apelat la serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie ale firmei solution atac iar rezultatele au fost foarte bune. Va multumesc pt ca m-ati scapat de probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *