Nu se poate plasa o comanda din tara mentionata. Undefined

Brodim Pasta 20 kg Mareste

Brodim Pasta 20 kg

Brodim Pasta 20 kg

Nou

Raticid pasta rozatoare

Brodim pasta e o momeala rodenticida sub forma de pliculete de 10 grame, gata de folosit

Mai multe detalii

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 61 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 61 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 6,10 lei.


  Brodim este o momeala de tip pasta,ambalate in pachetele de 12-15 gr. Este foarte eficienta impotriva catorva specii de rozatoare: soarecele de casa ( Mus musculus ), sobolanul cafeniu ( Rattus norvegicus ), sobolanul de apa (Arvicola terrestris ), sobolanul de acoperis ( Rattus rattus ), etc. De asemenea controleaza toate trecatorile cunoscute ale sobolanilor si soarecilor rezistenti la anticoagulanti.

  Ca la toti anticoagulantii, moartea este cauzata de o hemoragie interna. Prin urmare, celelalte rozatoare din populatie, nu pot asocia moartea cu momeala digerata. Asadar, la rozatoare nu apare fenomenul de recunoastere a momelii.

  Brodim contine Denatonium benzoate, care adauga siguranta produsului, fara a diminua din eficienta acestuia. Cunoscuta ca fiind cea mai amara substanta din lume, este imposibil a fi consumata de catre om, ceea ce previne ingestia accidentala.Doza minima (10 ppm – 0,001%) pastreaza momela la cote gustative perfecte pentru rozatoare.

  Brodim poate fi folosite in mai multe locuri: case, grajduri, zone agricole, gradini, gropi de gunoi, canalizari, depozite, zone de scurgere, canale, vagoane de marfuri, containere, etc.
  Pachetelele trebuiesc plasate in locurile cel mai des vizitate de rozatoare, ascunse dupa tevi, placi de lemn, etc. Se recomanda ca momeala sa fie pusa in interiorul statiilor de intoxicare.

  Brodim are cote gustative foarte inalte, datorita nivelului de hrana calitativa pe care il contin.
  In vederea obtinerii unor rezultate mai bune, se recomanda sa se mentina o doza abundenta de momeala, plasata in mai multe locuri. In acest fel, rozatoarele vor putea sa o gaseasca cu usurinta, fara a intra in competitie intre ele.
  Pe parcursul primelor zile de control asupra daunatorilor, se recomanda, de asemenea, ca momeala sa fie disponibila pe o durata mai lunga, astfel incat rozatoarele sa consume din ea cu regularitate.
  Produs de Colkim, Italia

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Brodim Pasta 20 kg

Brodim Pasta 20 kg

Raticid pasta rozatoare

Brodim pasta e o momeala rodenticida sub forma de pliculete de 10 grame, gata de folosit

Scrieţi o recenzie