Nu se poate plasa o comanda din tara mentionata. Undefined

Pellet DERATION Mareste

Pellet DERATION Sac 20 Kg

Pellet DERATION Sac 20 Kg

Nou

Momeala rodenticida gata de folosit sub forma de pellet.
Are substanta activa Bromadiolone in cantitate de 1.12 mg/kg
Cantitatea ambalata, sac 20 kg

Mai multe detalii

88 Produse

In stoc

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 39 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 39 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3,90 lei.


  Caracteristici
  Rezistenta crescuta a speciilor Rattus rattus, Rattus norvecicus si Mus musculus la prima generatie de anticoagulanti a condus la dezvoltarea urmatoarei generatii de anticoagulanti. Acesti compusi sunt mult mai eficienti impotriva sobolanilor si soarecilor.

  DERATION apartine urmatoarei generatii de anticoagulanti. Testele efectuate de catre Pharmacology Institute of the University of Bologna au aratat ca doar o singura hranire cu DERATION este suficenta pentru a ucide in procent de 100%

  Este de subliniat faptul ca moartea intarzie pentru cateva zile de la ingestia dozei letale. Astfel, nu intervine timiditatea sau refuzul pentru momeala, cum se intampla de obicei in cazul intoxicarii acute.
  DERATION este de 6 pana la 10 ori mai eficient dacat anticoagulantele mai vechi care contin Warfarin, Chlorophacinone, etc.

  La fel ca in cazul tuturor anticoagulantilor, DERATION inhiba producerea prothombinului la nivelul hepatic; consecinta a opririi procesului de coagulare a sangelui ,intervine hemoragia interna si rozatoarea moare.

  Aplicaţii
  DERATION are o cota gustativa foarte inalta, datorita componentelor de hrana de inalta calitate. Este disponibil in diferite forme, ceea ce permite folsirea acestuia in orice conditii (locuri umede, incaperi cu praf , prezenta altor surse tentante de hrana, etc..), in special daca momeala este amplasata in statii de intoxicare, cum ar fi RISTORAT, BAIT DISPENSER, etc.

  In vederea obtinerii unor rezultate mai bune, se recomanda sa se mentina o doza abundenta de momeala, care sa fie plasata in mai multe locuri.In acest fel, rozatoarele vor putea sa o gaseasca cu usurinta, fara a intra in competitie intre ele.

  Pe parcursul primelor zile de control asupra daunatorilor, se recomanda , de asemena, ca momeala sa fie disponibila pe o durata mai lunga, astfel incat rozatoarele sa manace din ea cu regularitate.

  Toxicitate
  Clasificare data de“THE WHO RECOMMENDED CLASSIFICATION OF PESTICIDES BY HAZARD”:
  Bromadiolone Class Ia – LD50 (mg/kg): 1.12
  Produs de Colkim, Italia

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Pellet DERATION Sac 20 Kg

Pellet DERATION Sac 20 Kg

Momeala rodenticida gata de folosit sub forma de pellet.
Are substanta activa Bromadiolone in cantitate de 1.12 mg/kg
Cantitatea ambalata, sac 20 kg

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: