Nu se poate plasa o comanda din tara mentionata. Undefined

Deration Parafinat Mareste

Deration Parafinat 10 Kg

Deration Parafinat 10 Kg

Nou

Momeala raticida pe baza de anticoagulant, pe suport de cereale maruntite si parafinate.
PRET AFISAT 10 KG

Mai multe detalii

73 Produse

In stoc

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 67 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 67 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 6,70 lei.


  Deration Parafinat

  Caracteristici
  Rezistenta crescuta a speciilor Rattus rattus, Rattus norvecicus si Mus musculus la prima generatie de anticoagulanti a condus la dezvoltarea urmatoarei generatii de anticoagulanti. Acesti compusi sunt mult mai eficienti impotriva sobolanilor si soarecilor.

  DERATION apartine urmatoarei generatii de anticoagulanti. Testele efectuate de catre Pharmacology Institute of the University of Bologna au aratat ca doar o singura hranire cu DERATION este suficenta pentru a ucide in procent de 100%

  Este de subliniat faptul ca moartea intarzie pentru cateva zile de la ingestia dozei letale. Astfel, nu intervine timiditatea sau refuzul pentru momeala, cum se intampla de obicei in cazul intoxicarii acute.
  DERATION este de 6 pana la 10 ori mai eficient dacat anticoagulantele mai vechi care contin Warfarin, Chlorophacinone, etc.

  La fel ca in cazul tuturor anticoagulantilor, DERATION inhiba producerea prothombinului la nivelul hepatic; consecinta a opririi procesului de coagulare a sangelui ,intervine hemoragia interna si rozatoarea moare.

  Aplicaţii
  Deration este o momeală gata preparată şi se foloseşte ca atare, prin distribuirea a 25 – 50 g momeală/galerie.
  Face parte din generaţia a II-a de raticide anticoagulante, care acţionează prin inhibarea coagulării sângelui rozătoarelor. Are efect prin înghiţire, cauzând moartea rozătoarelor prin hemoragie internă, în doar câteva zile, fără a trezi suspiciunea altor dăunători; acest lucru permite exterminarea completă a rozătoarelor. Odată înghiţită momeala, chiar şi în cantitate mică, şoarecii şi şobolanii simt o senzaţie de sufocare şi nevoia de a merge să moară într-un loc deschis.

  Substanta activa: Bromadiolon 0,005 g/kg
  Cultura: Cereale, pomi fructiferi, pepinieră
  Daunatori: Şoarecele de câmp, Şoarecele de pădure, Şobolanul de apă

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Deration Parafinat 10 Kg

Deration Parafinat 10 Kg

Momeala raticida pe baza de anticoagulant, pe suport de cereale maruntite si parafinate.
PRET AFISAT 10 KG

Scrieţi o recenzie