Nu se poate plasa o comanda din tara mentionata. Undefined

Colbrom Pasta Mareste

Colbrom Pasta 10 kg

Colbrom Pasta 10 kg

Nou

Momeala rodenticida sub forma de pliculete de 10 grame, gata de folosit.

Serviciu Deratizare(case, grajduri, zone agricole, depozite, gropi gunoi, etc)

Mai multe detalii

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 30 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 30 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3,00 lei.


  Caracteristici
  COLBROM este o momeala de tip pasta, ambalata in pachetele de 12-15 gr. Este foarte eficienta impotriva catorva specii de rozatoare: soarecele de casa ( Mus musculus ), sobolanul cafeniu ( Rattus norvegicus ), sobolanul de apa (Arvicola terrestris ), sobolanul de acoperis ( Rattus rattus ), etc. De asemenea controleaza toate trecatorile cunoscute ale sobolanilor si soarecilor rezistenti la anticoagulanti.
  Ca la toti anticoagulantii, moartea este cauzata de o hemoragie interna. Prin urmare, celelalte rozatoare din populatie, nu pot asocia moartea cu momeala digerata. Asadar, la rozatoare nu apare fenomenul de recunoastere a momelii.

  COLBROM contine Bromadiolone, care adauga siguranta produsului, fara a diminua din eficienta acestuia. Cunoscuta ca fiind cea mai amara substanta din lume, este imposibil a fi consumata de catre om, ceea ce previne ingestia accidentala. Doza minima (10 ppm – 0,001%) pastreaza momela la cote gustative perfecte pentru rozatoare.

  Aplicaţii
  COLBROM poate fi folosite in mai multe locuri: case, grajduri, zone agricole, gradini, gropi de gunoi, canalizari, depozite, zone de scurgere, canale, vagoane de marfuri, containere, etc.
  Pachetelele trebuiesc plasate in locurile cel mai des vizitate de rozatoare, ascunse dupa tevi, placi de lemn, etc.. Se recomanda ca momeala sa fie pusa in interiorul statiilor de intoxicare.
  COLBROM are cote gustative foarte inalte, datorita nivelului de hrana calitativa pe care il contin.

  In vederea obtinerii unor rezultate mai bune, se recomanda sa se mentina o doza abundenta de momeala, plasata in mai multe locuri. In acest fel, rozatoarele vor putea sa o gaseasca cu usurinta, fara a intra in competitie intre ele.
  Pe parcursul primelor zile de control asupra daunatorilor, se recomanda, de asemenea, ca momeala sa fie disponibila pe o durata mai lunga, astfel incat rozatoarele sa consume din ea cu regularitate.

  Toxicitate
  Clasificare data de:
  Bromadiolone – Class Ia – LD50 (mg/kg): 1.12
  Producator: Colkim, Italia

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Colbrom Pasta 10 kg

Colbrom Pasta 10 kg

Momeala rodenticida sub forma de pliculete de 10 grame, gata de folosit.

Serviciu Deratizare(case, grajduri, zone agricole, depozite, gropi gunoi, etc)

Scrieţi o recenzie