Nu se poate plasa o comanda din tara mentionata. Undefined

Brodix Pasta 250 gr Mareste

Brodix Pasta 250 gr

Brodix Pasta 250 gr

Nou

Momeala rodenticida sub forma de pasta, ambalata in pliculete de 10 – 12 grame, culori si arome diferite.

Se vinde  la saculeti de 250 gr.

Mai multe detalii

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,10 lei.


  Momeala de pasta proaspata, gata pentru a fi folosita.
  Eficienta sigura datorita cotei gustative superioare
  Ideala pentru folosirea in zonele umede
  Inofensiva pentru copii, deoarece contine denatonium benzoat

  BRODIX este o pasta cu cota inalta gustativa, ambalata in pachetele cu filtru din hartie de 12-15 gr. Datorita ambalarii in cantitati mici (pachete de 250 gr. si 500 gr.), este solutia ideala pentru comercializare in magazine, supermarketuri, la comercianti cu amanuntul,etc.

  Contine brodifacoum, un anticoagulant de grupa a doua, de aceea poate fi considerat rodenticid de unica folosinta. Ingestia a 2 gr de momeala proaspata este de obicei suficente pentru a ucide un sobolan, in timp ce mai putin 0,5 gr., sunt suficente pentru a ucide un soarece.

  BRODIX este foarte eficient impotriva sobolanului cafeniu (Rattus norvegicus), sobolanul de acoperis (Rattus rattus), soarecele de casa (Mus musculus) si sobolanul de apa (Avicola terrestris), si chiar impotriva sobolanilor si soarecilor rezistenti la alti anticoagulanti. Moartea este cauzata de hemoragie interna. Prin urmare, celelalte rozatoare din populatie, nu pot asocia moartea cu momeala digerata. Asadar, la rozatoare nu apare fenomenul de recunoastere a momelii.

  BRODIX contine Denatonium benzoat, care adauga siguranta produsului, fara a diminua din eficienta acestuia. Cunoscuta ca fiind cea mai amara substanta din lume, este imposibil a fi consumata de om, ceea ce previne ingestia accidentala.

  Doza sa minim(10 ppm-0,001%) pastreaza momeala la cote gustative perfecte pentru rozatoare.
  BRODIX poate fi folosit in multe locuri: case, baruri, resturante, birouri, grajduri, zone agricole, gradini, gropi de gunoi, vase, canalizari, baraci, depozite, zone de pastrare, drenaje, canale, vagoane de marfuri, containere, etc.

  Pachetelele trebuiesc plasate in interiorul statiilor de intoxicare,in locurile vizitate de rozatoare. In vederea obtinerii unor rezultate mai bune, se recomanda sa se mentina o doza ambundenta de momeala, care sa fie plasata in mai multe locuri. In acest fel, rozatoarele vor putea sa o gaseasca cu usurinta, fara a intra in competitie intre ele.

  Pe parcursul primelor zile de control asupra daunatorilor, se recomanda, de asemenea, ca momeala sa fie disponibila pe o durata mai lunga, astfel incat rozatoarele sa consume din ea cu regularitate.

  Clasificare data de:
  Brodifacoum – Class Ia – LD50 (mg/kg): 0.3
  Produs de Colkim, Italia

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Brodix Pasta 250 gr

Brodix Pasta 250 gr

Momeala rodenticida sub forma de pasta, ambalata in pliculete de 10 – 12 grame, culori si arome diferite.

Se vinde  la saculeti de 250 gr.

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: