Pregatire deratizare

Pregatire deratizare

Pregatire deratizare

In acest articol am vorbit mai multe aspecte despre deratizarea in sine si tarifele pentru un astfel de serviciu. Pentru a stabili cateva idei generale, pentru inceput trebuie sa stim ce este mai exact procesul de deratizare. Deratizarea este procesul de eliminare a rozatoarelor si a musafirilor nepoftiti din locuinta noastra.

De ce sunt asa de daunatoare rozatoarele?

Daca nu stiati rozatoarele sunt printre cele mai mari purtatoare si transmitatoare de boli, virusi si bacterii. Pe langa transmiterea bolilor ele pot face si pagube materiale si nu numai. , Rozatoarele pot roade fire, cabluri, furtune si multe altele ce ne pot pune viata in pericol sau ne pot face pagube materiale imense. Pentru toate aceste probleme exista o singura solutie fiabila. Trebuie neaparat sa apelam la o firma specializata in daunatori, o firma DDD.

Contracte ddd – firma deratizare

Aceasta firma ne va scapa total de toate rozatoarele ce ne dau batai de cap. Pentru persoanele ce cred ca o deratizare este scumpa trebuie sa citit articolul cu tarifele pentru o deratizare. De cele mai multe ori in pretul unui proces de deratizare este inclusa si o dezinfectie. Daca ati ales o firma ce nu are aceasta dezinfectie inclusa in pachetul de deratizare ar fi de preferat sa optati pentru aceasta, extra.

Pregatire spatiu de lucru – deratizare dezinsectie dezinfectie

Inainte de acest proces de deratizare este necesara o pregatire in prealabil. De aceasta pregatire se ocupa exclusiv firma ddd la care am apelat pentru intreg serviciul. Primul pas este sa se realizeze o recunoastere a terenului pentru stabilirea focarului (a cuibului sau a locului unde stau rozatoarele). Tot la recunoasterea terenului se vor numara toate galeriile si transeele pe care rozatoarele le-au facut. Odata numarate se poate stabili mult mai usor si gradul de infestare.

  • Dupa aceasta recunoastere se va realiza o curatenie generala. Se va pregati terenul/ incaperea pentru a fi usor accesibila echipei de deratizare. Aceste echipe de DDD folosesc diferite metode pentru eliminarea rozatoarelor. Sunt folosite, custi, capcane cu lipici, feromoni si alte multe metode. Dupa ce s-a stabilit gradul de infestare si tipul de rozatoare se va stabili si metoda prin care se va actiona. Dupa ce se realizeaza deratizarea este de preferabil sa se faca si o dezinfectie.
  • Pentru cei ce locuiesc la casa este de preferat sa se realizeze o deratizare si in exteriorul acesteia. De aceste aspecte se va ocupa firma la care ati apelat. Din toate aceste motive precizare pe decursul acestui articol este bine sa apelam la o firma specializata. O firma ce are toate autorizatiile la zi.
  • Daca incercati mai intai prin metodele clasice, cu produse gasite in comert trebuie sa va avertizam ca nu sunt asa de eficiente si de multe ori sunt o pierdere de bani si de timp. Niciodata produsele din comert nu vor avea calitatea si puterea celor ce pot fi achizitionate doar de firmele DDD. Aceste firma detine autorizatii speciale pentru a folosi astfel de produse.
  • Daca nu stiti la ce firma sa apelati va recomandam sa citit acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *