Misiunea noastra 2016

Piata este intr-o continua schimbare, iar marile companii sunt expuse unei concurențe extrem de stranse. In acest context, externalizarea anumitor servicii reprezinta o forta eliberatoare care permite concentrarea pe activitatea de baza.
Suntem o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. O companie tanara, in plina dezvoltare, scopul nostru fiind acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate la preturi rezonabile. Serviciile noastre se adreseaza atat firmelor, societati comerciale, cat si persoanelor fizice. Astfel, deservind cerintele tuturor clientilor care apeleaza la prestarea lucrarilor oferite de catre compania noastra.

Misiunea noastra 2016

Ne pasa de produsele si serviciile pe care le oferim !

Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. Astfel, acordam importanta egala fiecarei lucrari, dispunem de personal calificat, de logistica necesara desfasurarii activitatii si de substante avizate de Ministerul Sanatatii.

Propunerea noastra este de colaborare si venim in intampinarea dumneavoastra cu un plan de executie lucrare, cu o procedura personalizata de ingienizare si intretinere spatiu, cu instruirea beneficiarului cu privire la actiunile DDD, specificand cu precizie rolul si modalitatile acestuia in cadrul serviciilor effectuate de operatorul DDD.
Numai impreuna putem identifica necesitatile fiecarui spatiu, cu rezolvare imediata.

Echipa Solution Atac

4 thoughts on “Misiunea noastra 2016

 1. Solution spune:

  De ce am nevoie de o firma profesionista pentru dezinfectie,dezinsectie si deratizare?

  Orice angajator din Romania, fie ca este persoana fizica sau juridica, are obigatia sa efectueze o data la cateva luni sau, ori de cate ori este nevoie operatiuni de dezinfectie, dezinsectie si deratizare in spatiul in care isi desfasoara activitatea.
  In plus este recomandat sa nu amanati problema invaziei daunatorilor pentru ca acestia vor deteriora rapid materialele sau alimentele expuse ,si ATENTIE cel mai important este ca acesti daunatori pot transporta boli cauzate de agenti patogeni,boli care pot fi transmise prin simpla prezenta ,prin contact cu acestia sau mai grav, prin muscatura lor.
  De retinut este ca o Deratizare, Dezinsectie eficienta cu rezultate bune, implica si o actiune de preventie, preventia avand un rol foarte important in lupta contra daunatorilor.
  Apeland la o firma profesionista este foarte relevant, deoarece are capacitatea de a detecta cat mai rapid posibil prezenta daunatorilor. Un profesionist in domeniu va bloca posibilele cai de acces pentru daunatori, va plasa momeli in spatii sensibile sau strategice si se va asigura, în mod regulat, ca spatiul care trebuie protejat nu este amenintat de rozatoare si alti daunatori.
  Va recomandam in aceste conditii sa apelati la Solution ATAC ,firma autorizata in acest domeniu, care va va ajuta sa va bucurati de servicii de calitate si de eficenta produselor de deratizare profesionale, care respecta, de asemenea, sanatatea dumneavoastra, a clientilor dumneavoastra si a animalelor de companie.

 2. Mihai spune:

  De ce sa aleg Solution ATAC?

  Solution ATAC va sta la dispozitie cu solutii profesionale de Deratizare si Dezinsectie pentru orice tipuri de spatii: birouri, magazine, restaurante, institutii sanitare si alte institutii publice, gradinite, depozite, case si apartamente in Bucuresti / Ilfov ,la un pret foarte convenabil.
  Avem toate autorizarile necesare prestarii serviciilor DDD, respectiv autorizatia de functionare pentru Municipiului Bucuresti si Ilfov, Directia Sanitar Veterinara, precum si certificarile ISO 9001 si ISO 14001. Substantele pe care le folosim sunt certificate de Ministerul Sanatatii si sunt insotite de specificatiile tehnice si fisele de securitate emise de producator.
  Pentru mai multe detalii si o prezentare mai ampla a firmei noastre si a serviciilor prestate de noi va recomandam sa accesati site-ul nostru http://www.solutionatac.ro ,s-au sa ne contactati pe adresele de email office@solutionatac.ro / contact@solutionatac.ro s-au direct la numarele de telefon 0735/908.859

 3. Fernando Mihai spune:

  Echipa

  Firma noastra, este o firma DDD din Bucuresti, Ilfov care ofera o gama larga de servicii si produse DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, servicii serioase, de incredere si de calitate.
  Va stam la dispozitie cu solutii profesionale pentru orice tipuri de spatii (intreprinderi, birouri, magazine proximitate, bar-restaurante, fast-food, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice).
  Dispunem de personal calificat si cu experienta,(experienta acumulata), echipamente si materiale care va garanteaza rezolvarea problemelor dumneavoastra.
  Efectuam servicii conform graficului de lucru dorit, prin analizarea focarului de infestare, a cauzelor, si evident, ulterior, a celor mai eficiente mijloace, alegerea substantelor, metodelor folosite.(soc/remanenta,gel,capcana,atractantialimentari,etc).
  Detinem toate autorizatiile necesare unei bune functionari, cu servicii de deratizare si deiznsectie pe masura asteptarilor si nevoilor dumneavoastra.

  Multumim

 4. Mihai spune:

  STIATI CA ? !!!

  ECHIPA SOLUTION ATAC

  VA INFORMEAZA
  Legislatia in vigoare stipuleaza in mod clar importanta si periodicitatea lucrarilor de deratizare si dezinsectie, precum si consecintele neefectuarii lor. Efectuand in mod periodic operatiunile de deratizare si dezinsectie va protejati sanatatea si asigurati un mediu ambiant mai placut.
  Deratizarea si Dezinsectia reprezinta actiuni de prevenire a unor boli transmisibile prin intermediul rozatoarelor precum si al insectelor, find bine cunoscut faptul ca a preveni este mai usor decat a combate. In plus, prezenta rozatoarelor si a insectelor prezinta un discomfort apreciabil, atat pentru om cat si pentru animale.
  Dezinfectia reprezinta metoda principal de prevenire a infectiilor in unitatile de desfasurare. Dezinfectantul in functie de compozitie si concentratie, poate sa inhibe cresterea microorganismelor ( bacteriostatic, fungistatic, vu=irustatic) sau sa aiba actiune letala asupra microorganismelor ( bactericid, funicid, virucid, sporicid).

  Legea nr. 344/31.05.2002 privind stabilirea si sanctionarea contavenientilor la normele legale de igiena si sanatate publica: art.11 – este contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 RON (20.000.000 ROL) la 8.000 RON (80.000.000 ROL) neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei, si deratizarii.

  Preventia joaca un rol extrem de important in lupta contra daunatorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *