Legislatie deratizare

legislatie deratizare

Legislatia deratizare in vigoare,  stipuleaza in mod clar importanta si periodicitatea fiecarei interventii.  Treceri cu repetare conform legislatie deratizare, precum si consecintele neefectuarii lor.
Pentru orice spatiu detinut, ca persoana juridica, sediul social si punct de lucru, aveti obligatia legala de a avea un contract conform normelor in vigoare, pentru serviciile de Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie.
Serviciul de dezinsectie si dezinfectie sunt actiuni de prevenire a unor boli transmisibile prin intermediul insectelor si rozatoarelor, si ce este deja cunoscut, este ca a preveni este mult mai usor decat a combate.

Legislatie deratizare

Legi si acte normative serviciu deratizare

LEGEA NR. 3 / 1978  – legea de sanatate publica

LEGEA NR. 5 /1982  – reglementeaza protectia padurilor, protectia plantelor cultivate si regimul pesticidelor.

LEGEA NR. 98/1994 – stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica.
ORDINUL MS. NR 536 / 1997 – prevede efectuarea interventiilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de  3 luni (dezinsectie + dezinfectie), si la 6 luni serviciul de deratizare

LEGEA NR.100 / 1998 – privind asistenta de sanatate publica, publicata in monitorul oficial NR.204/1998

LEGEA NR 344 /31 / 2002 – privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si  sanatate publica.

ORDIN MINISTERULUI SANATATII NR. 916  / 2006 – pentru aprobarea  de supraveghere, prevenire si control al infectiilor in unitatile sanitare.

ORDIN MINISTERULUI SANATATII NR.914/2007 – pentru aprobarea normelor privind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un spital, in vederea obtinerii autorizatiei DSV.

ORDIN MINISTERULUI SANATATII NR.261/2007 – pentru aprobarea normelor tehnice privind curatarea, dezinfectia si sterilizarea suprafetelor sanitare.

ANEXA NR.2 LA HOTARAREA CONSILULUI GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI NR 120 2010 – privind aprobarea regulamentului de ordine si functionare a serviciilor de salubrizare.

Serviciul de dezinsectie si dezinfectie sunt actiuni de prevenire a unor boli transmisibile prin intermediul insectelor si rozatoarelor, si ce este deja cunoscut, este ca a preveni este mult mai usor decat a combate.

One thought on “Legislatie deratizare

  1. Pingback: Contracte firme deratizare | servicii deratizare Bucuresti | preturi deratizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *