ISO certificare

solution atac

Prin iso certificare, exista un principiu de bază urmat de fiecare companie, indiferent dacă este mare sau mică, locală sau internaţională. Calitatea prin responsabilitate merită întotdeauna tot efortul. Este un fapt indiscutabil că pentru succes calitatea este primordială. Este important sa existe o Perspectiva a concurenţei la nivel european şi a globalizării progresive. Intrebarea nu este dacă, ci mai degrabă cum pot fi păstrate standardele de calitate la un nivel înalt.

Certificarea sistemelor de management pe baza standardelor naţionale şi internaţionale joacă un rol important în drumul spre un „Management Total al Calităţii”.

In contextul actual, certificarea constituie o necesitate in toate domeniile si mai ales in domeniul afacerilor. Totusi, certificarea reprezinta cu adevarat valoare, in masura in care atesta ca produsele/serviciile furnizate de catre o organizatie sunt realizate intr-un sistem de management functional si mentinut continuu, orientat catre performanta.

ISO certificare

Procesele sofisticate specifice fluxurilor de lucru contribuie decisiv la calitatea produselor sau serviciilor.

Un sistem de management al calităţii care utilizează aceste certificate este, prin urmare, foarte potrivit pentru toate sectoarele companiilor, oricare ar fi dimensiunile acestora – de la companii aflate la început de drum până la corporaţii internaţionale.

Asigurarea calităţii ISO certificare Solution Atac – elementul esenţial pentru un nivel ridicat de satisfacţie a clientului

,, Avem deosebita plăcere de a vă informa faptul că au fost eliberate certificatele  companiei Solution Atac de către Organismul Internațional.

Felicitări, acest lucru demonstrează faptul că ați menținut sistemul de management din cadrul companiei în conformitate cu normele ISO.

Dorim să vă aducem la cunoștință, de asemenea, faptul că în Septembrie 2015 au fost emise noile ediții ale standardelor ISO 9001 și ISO 14001, care înlocuiesc în întregime edițiile vechi, ISO 9001:2008, respectiv ISO 14001:2004.

Cu ocazia modificării standardelor la versiunea 2015, s-a modificat și formatul certificatelor noastre ”

ISO certificare

ISO certificare Solution Atac
ISO certificare Solution Atac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *