Nu se poate plasa o comanda din tara mentionata. Undefined

AQUACYP 5 L Mareste

Aquacyp 5 L

Aquacyp 5 L

Nou

Insecticid concentrat lichid 5L, se utilizeaza in dilutie de 1%-2% ( 100-200ml la 10 l apa)

Ingrediente active: Piretroidul CipermetrinMai multe detalii

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 36 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 36 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3,60 lei.


  AQUACYP este un concentrat piretroid in micro-emulsie.


  Datorita modului de utilizare a apei în loc de solventi organici, produsul este inodor. Prin urmare acesta poate fi folosit si in locuri sensibile.

  Este adecvat atat in aer liber cat si in interiorul spitalelor, industria alimentara, zone cu gunoi, hoteluri, scoli, magazine, cinematografe, spatii de depozitare.
  AQUACYP este eficient impotriva unei game largi de insecte zburatoare si taratoare incluzand gandaci, pureci, tantari si muste.

  Piretroidul cipermetrin, actioneaza prin contact si ingestie.
  Actioneaza asupra sistemului central si periferic, cauzand hiper-excitabilitate, tremurat si convulsii. Consecinta acestei activitati nervoase excesive, transmisia impulsurilor este blocata, se instaleaza paralizia si insecta moare.

  Remanenta se afla in stransa legatura cu urmatorii factori de mare importanta: tipul suprafetei tratate, gradul si tipologia infestarii, temperatura si umiditatea, frecventa operatiunilor de curatenie.
  Instructiunile de utilizare ale insecticidului Aquacyp: AQUACYP trebuie sa fie folosit in dilutie de 1% – 2% (100-200 ml in 10 litri. de apa). Solutia poate fi aplicata cu orice tip de pompa sau spray-uri, un litru de amestec este suficent pentru tratarea unui hectar de suprafata.

  Rata maxima ar trebui folosita in cazul infestarilor puternice sau pentru suprafete neporoase.
  AQUACYP are un miros chimic destul de puternic dar nu pateaza peretii proaspat varuiti sau vopsiti. Totusi, este sugerata evitarea aplicarii produsului proaspat spalti.
  Toxicitatea insecticidului Aquacyp: Clasificare data de “THE WHO RECOMMENDED CLASSIFICATION OF PESTICIDES BY HAZARD”: Cypermethrin Class II – LD50 (mg/kg): 250

  Produs de Colkim

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Aquacyp 5 L

Aquacyp 5 L

Insecticid concentrat lichid 5L, se utilizeaza in dilutie de 1%-2% ( 100-200ml la 10 l apa)

Ingrediente active: Piretroidul CipermetrinScrieţi o recenzie