Nu se poate plasa o comanda din tara mentionata. Undefined

Cymina Ultra 1L

Cymina Ultra 1L

Nou

Insecticid concentrat de shoc cu spectru larg de aplicare. ( insecte zburatoare, isecte taratoare)

Calitati principale ale acestuia: alungar, control si remanenta.

Mai multe detalii

62 Produse

In stoc

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 12 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 12 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,20 lei.


  CYMINA ULTRA - un insecticid cu spectru larg de aplicare. (insecte taratoare, insecte zburatoare)


  Produsul  poseda un efect devastator asupra principalelor categorii de daunatori care pot fi gasiti cu regularitate in zonele domestice sau industriale, cum ar fi: gandaci, muste, tantari, , viespi, paianjeni, pureci, carii de lemn, greieri, scorpioni.

  CYMINA ULTRA este de asemenea, extrem de eficient si asupra larvelor generate de aceste specii de daunatori.

  Remanenta se afla in stransa legatura cu urmatorii factori de mare importanta: tipul suprafetei tratate, gradul si tipologia infestarii, temperatura si umiditatea, frecventa operatiunilor de curatenie.Tetrametrinul este un izomer al acidului crizantemic si are cel mai scazut grad de toxicitate.Testul Ld 50 efectuat in laborator a avut un rezultat de 20 de gr. pe kg, ceea ce face ca acest component sa aiba un grad de toxicitate mai mic decat extrasul de piretroizi.

  Tertametrinul are cel mai rapid efect knock-down dintre toti piretroizii naturali sau sintetici cunoscuti pana in prezent. Este de asemenea,extrem de stabil in prezenta luminii si a caldurii extreme, si extrem de potrivit pentru solutiile pe baza de apa. Piperonil Butoxidul este un conponent sinergic care mareste eficienta ingredientului activ, inhiband activitatea de oxidare specifica enzimelor ce se ragasesc in organismul insectelor, activitate responsabila cu degradarea moleculelor ce formeazCompozitie

  100 de grame de produs conțin:

  Cipermetrin pur (cis / trans 40/60) 3,5 g (29 g / l)
  Tetramethin 1,57 g (13 g / l)
  Pur piperonil butoxid 4,7 g (39 g / l)
  Coformulanții de până la 100
  Conține: nafta solvent

  Ingrediente active

  Oferă această formulare cipermetrin la persistență rezidual mare, de asemenea, în funcție de o serie de factori importanți: natura a suprafețelor care urmează să fie tratate, tipul și nivelul de infestare, temperatură și umiditate, doza și curățare frecvență de funcționare. Tetramethin este un ester al acidului crizanteme și una dintre cele mai puțin toxice insecticide în prezent pe piață. Tetrametrin exercită cea mai rapidă acțiune printre diferitele piretroide, fie naturale sau sintetice. De asemenea, este foarte stabil la căldură și lumină și în mod special potrivite pentru formulări de apă. Persistența sa reziduală este practic zero. PBO este un agent sinergic care îmbunătățește eficiența ingredient activ, prin inhibarea activitatii oxidative a unor enzime care sunt responsabile pentru degradarea moleculei insecticid în corpul insectei.

  Dăunători

  Cymina ULTRA are un spectru foarte larg de acțiune. Este extrem de eficient împotriva principalii dăunători găsite în casele și industrii: muște, gândaci, furnici, tantari, gandaci, paduchi, viespi, paianjeni, haine molii, purici, carii, greieri, molii, căpușe, scorpioni, etc

  Cymina ULTRA are o eficacitate rezonabilă împotriva larvelor.

  Aplicații

  Cymina ULTRA este folosit în proporție de 2-4% (200-400 g la 10 litri de apă). Rata maximă se utiliza în prezența infestări grele. Un litru de soluție Se obține cunoștințe poate fi utilizat pentru a trata o suprafață de circa 10 SMQ, stropindu-l cu o pompă de presiune normală.

  Cymina ULTRA este practic inodor si nu pateaza pereti vopsiti. Cu toate acestea, aplicarea acesteia ar trebui evitate pe pereți recent văruite, deoarece Cipermetrin este instabil în condiții alcaline

  calitati

  Caracteristicile de ingrediente active dau acestui preparat de trei ori EFECT: FLUSHING, omorând și reziduale. Datorită acestor caracteristici, Cymina ULTRA este una dintre cele mai bune insecticide în domeniul de combatere a dăunătorilor.

  Mod de întrebuințare

  EAD eticheta cu atenție înainte de utilizare. Mai multe informații importante despre produs trebuie să fie relavant găsit în fișa tehnică de securitate. A nu se aplica produsul direct pe produsele alimentare, hrana pentru animale și pe suprafețe care se prepară alimente, consumate sau depozitate. Deoarece Colkim nu are nici un control asupra utilizarea efectivă a acestui produs, ea nu își asumă nici o responsabilitate cu privire la utilizarea ITS.

  Toxicitate

  Clasificarea la “care a recomandat CLASIFICARE a pesticidelor prin PERICOL.”
  Cipermetrin Clasa II – LD50 (mg / kg): 250.
  Tetrametrin NC – LD50 (mg / kg):> 5000.
  PBO NC – LD50 (mg / kg):> 7500.

  Produs de Colkim, Italia

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Cymina Ultra 1L

Cymina Ultra 1L

Insecticid concentrat de shoc cu spectru larg de aplicare. ( insecte zburatoare, isecte taratoare)

Calitati principale ale acestuia: alungar, control si remanenta.

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: