Nu se poate plasa o comanda din tara mentionata. Undefined

Aquacyp 1 L

Aquacyp 1 L

Nou

Insecticid lichid concentrat la 1L

Se foloseste in dilutie de 1-2 %(100-200ml la 10 l apa)

Dezinsectie interior - exterior insecte zburatoare si taratoare

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,80 lei.


  AQUACYP 1L

  Aquacyp este un insecticid piretroid  in micro-emulsie, inodor datorita modului de utilizare a apei in loc de solventi organici. Prin urmare acesta se poate folosi si in locuri foarte sensibile.

  Acest insecticid se poate folosi atat in aer liber cat si in interiorul cladiriilor din industria alimentara, zone de gunoi, spitale, gradinite, scoli, magazine, spatii si alte anexe recomandate prin servicii de dezinsectie interior sau exterior.

  Aquacyp este eficient impotriva unei game largi de insecte zburatoare si taratoare precum gandacii, puricii, mustele, tantarii, furnicile.

  Substanta activa este cypermetrin cu actiune prin ingestie si contact. Actioneaza asupra sistemului central si periferic, cauzand hiper-excitabilitate, tremurat si convulsii, transmisia impulsiilor este blocata, se instaleaza paralizia si insecta moare.

  Substanta activa Aquacyp - Cypermethrin are o mare performanta reziduala, cu un efect de pana la 3 ori mai mare decat a altor formule pe baza de permethrin. Remanenta se afla in stransa legatura cu urmatorii factori de mare importanta:

  - tipul suprafetei tratate;

  - gradul si tipologia infestarii;

  - temperatura si umiditatea;

  - fregventa operatiunilor de curatenie.

  Solutia de lucru poate fi aplicata cu orice tip pompe sau  spray-uri, un litru de solutie de lucru este suficient pentru tratarea unui hectar de suprafata.

  Insecticidul folosit la dezinsectie Aquacyp are un miros destul de puternic

  Insecticid produs de COLchim, Italia

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Aquacyp 1 L

Aquacyp 1 L

Insecticid lichid concentrat la 1L

Se foloseste in dilutie de 1-2 %(100-200ml la 10 l apa)

Dezinsectie interior - exterior insecte zburatoare si taratoare

Scrieţi o recenzie