Insecticide ddd

Insecticide ddd

Insecticide ddd sunt pesticide utilizate impotriva insectelor. Indiferent de forma lor, incluzand ovicide si larvicide folosite contra oualelor si larvelor respectivelor insecte.

Insecticide ddd

 • Insecticidul ddd este folosit in agricultura, medicina, in industrie si gospodarie.
 • Utilizarea insecticidului ddd se considera ca sta la baza cresterii incredibile a productivitatii din agricultura in secolul 20.
 • Aproape toate insecticidele au potentialul de a schimba ecosistemul fiind toxice pentru oameni, iar altele sunt incluse in categoria hranei.

Este necesar sa echilibram balanta nevoilor din agricultura cu probleme de mediu, dar si de sanatate in utilizarea insecticidelor.

Categoriile de insecticide ddd din agricultura – clasificarea insecticidelor este realizata in cateva moduri diferite :

 1. Insecticide ddd sistemice sunt incorporate in tratarea plantelor. Insectele ingereaza insecticidul in timp ce se hranesc din plante. Contactul direct cu insecticidul este daunator insectelor. Eficienta este adesea legata de calitatea aplicarii pesticidului, cu mici picaturi care imbunatatesc performantele;
 2. Insecticide ddd naturale, precum nicotina sau pyrenthrum, sunt facute de plante ca forma de protectie impotriva insectelor. Utilizarea nicotinei bazata pe insecticide a fost ingradita in USA din 2001 pentru a preintampina eventualele probleme aparute prin contaminarea alimentelor cu aceasta;
 3. Insecticidele anorganice sunt fabricate cu metale si includ urme de cupru – si fluor, care acum sunt rar folosite, dar si sulf, adesea utilizat;
 4. Insecticide ddd organice sunt chimicale sintetica care comprina un numar mare de pesticide ce pot fi folosite. Modul de actionare – cum ucid pesticidele sau cum « dezarmeaza » un parazit – este un alt mod de categorisire a insecticidelor.

Modul de actiune este important in prezicerea timpului in care insecticidul va deveni toxic si pentru specii care nu sunt direct legate, precum pestii, pasarile si mamiferele.

Dezinsectie apartamente, Dezinsectie Blocuri, Dezinsectie restaurante, Dezinsectie magazine

SOLUTION ATAC – solutii biocide folosite

 • Precauti si responsabili, suntem atenti si asiguram ca nici una din interventiile noastre, servicii deratizari, dezinsectii si alte servicii de dezinfectie, sa nu se transforme intr-un alt pericol, utilizand substante toxice, poate la fel de periculoase ca si insectele.
  Acest lucru il garantam prin abordarea unor practici ecologice, prin atestarea conform standardelor legislatiei in vigoare, reprezentand nu doar un simplu slogan, ci insasi promisiunea noastra intr-un serviciu de calitate,

3 thoughts on “Insecticide ddd

 1. Marian spune:

  Va rog sa-mi recomandati o solutie/tratament anti gandaci de bucatarie. Am incercat cu fel si fel de insecticide , dar fara rezultat… gasesc in continuare atat gandaci adulti cat si pui. Va rog sa luati in calcul ca avem un copil de 10 luni. Astept solutia dvs. Va multumesc anticipat!

  • Solution Atac spune:

   Buna ziua,

   Recomand cu incredere un insecticid de shoc CYMINA ULTRA, solutie concentrata emulsinoabil, cu spectru larg de aplicare, avand ca substanta activa;
   – Cipermethrin pura;
   – Tetrametrina pura;
   – Piperonilbutoxid.

   Cele trei componente ale produsului genereaza trei calitati principale ale acestuia:
   alungar;
   control;
   remanenta.
   Produsul poate fi considerat „numarul 1″ in lupta cu daunatorii.

   Diluatia recomandata este 2-4%.

   http://www.produse-dezinsectie.com/magazin/insecticid-cymina-ultra-1l/

 2. Iulica spune:

  Vreau sa imi recomandati si mie ce pot face pentru a scapa de gandaci in bucatarie noaptea cand mai ma duc sa iau cate ceva cand intru sunt extrem de multi pe pereti pe jos prin dulapuri peste tot acum au aparut si in baie si prin camere noaptea gandaci sunt ori pui ori adulti sunt destul de mici sunt maroni.
  Sunt extrem de neplacuti am incercat orce spray din comert dar nici unul nu a avut efect am si aparat special dar nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *