Nu se poate plasa o comanda din tara mentionata. Undefined

ePunct Bug

Ce sunt ePunct Bug?

Sunt modul in care noi te rasplatim pe tine pentru fidelitatea ta de a cumpara de la noi. Vizualizarea ePunct Bug se poate face accesand Contul meu sectiunea ePunct BugPuncte obtinute din comenzi finalizate impreuna cu Puncte Bug bonus insumeaza totalitatea ePunctelor Bug detinute de tine la un moment dat si pe care le poti folosi pentru a face cumparaturi fara sa platesti. ePunct Bug trebuiesc folosite pana la data valabilitatii lor, data dupa care se vor pierde. Valabilitatea ePunct Bug se innoieste la fiecare comanda finalizata cu succes, cu inca 12 luni. Innoirea se face inclusiv pentru punctele deja detinute.

Cand primesti ePunct Bug?

De fiecare data cand cumperi produse, chiar daca le-ai cumparat gratis utilizand numarul necesar de ePunct Bug pe care le detineai. ePunct Bug sunt primite in 5 zile din momentul finalizarii comenzii de catre responsabilul de vanzari.

Cum se calculeaza ePunct Bug pe care le primesti?

Exemplu: Se cumpara un cos de cumparaturi care contine 2 produse in valoare de 2513 lei. Pentru acest cos de cumparaturi se vor primi:

2513 x 10% ≈ 252 ePuncte pentru valoarea cosului

Cat valoareaza un ePunct?

Un ePunct Bug valoreaza 10 bani = 0,1 lei noi

Cand se pot folosi ePunct Bug?

ePunct Bug se pot folosi oricand in termenul lor de valabilitate. La o comanda se pot folosi oricate ePunct Bug se doreste din totalul de puncte detinute.