Dezinsectia suprafetelor – Servicii DDD

Dezinsectia suprafetelor - Servicii DDD

Dezinsectia suprafetelor – Servicii DDD de deratizare, dezinsectie si dezinfectie prin contracte  si preturi avantajose.

Dezinsectia suprafetelor – Servicii DDD

Odata ce suprafetele din respectiva incapere sunt pregatite pentur procesul de dezinsectie, putem incepe tratamentul impotriva insectelor. Daca inca nu ati citit articolul despre pregatirea incaperilor pentru dezinsectie atunci aruncati un ochi pe acesta prezentare.

  • Pentru inceput trebuie stabilit tipul de dezinsectie prin servicii ddd. Daca vorbim de o dezinsectie preventiva atunci procesul este unul mecanic si mult mai simplu, fara sa se foloseasca substante toxice. Daca vorbim despre o dezinsectie chimica, atunci cand incaperile sunt deja infestate, metoda este ceva mai diferita. Vom analiza ambele metode separat pentru a intelege mult mai bine cum sta treaba.
  • Prima metoda este cea defensiva sau preventiva. Aceasta dezinsectie se realizeaza inainte sa aiba loc o infestare, cu scopul de a o preveni.

In ce consta aceasta metoda?

Cel mai important este sa se elimine orice resturi si urme de mancare sau produse alimentare. Orice materie organica se descompune si favorizeaza dezvoltarea larvelor. Daca exista deja insecte adulte in incapere acestea se vor hrani cu acele reziduri. Aceasta metoda este cea mai buna pentru a preveni aparitia unor focare de insecte. O alta masura faorte buna de luat este plasa antiinsecte pentru geamuri. Aceste plase se monteaza primavara si impiedica toate insectele sa patrunda in casa, in timp ce geamul poate fi deschis. De cele mai multe ori geamurile vin echipate din fabrica cu asa ceva, dar in caz de va lipsesc este de preferabil sa va faceti unele. Acestea previn foarte mult infestarea cu insecte.

A doua metoda prin servicii ddd – dezinsectia este aplicata doar in cazul in care exista deja o infestare cu insecte. Aceasta metoda este si ea impartita in alte doua sub-metode. Cea chimica sau cea ecologica.

  • Metoda ecologica presupune folosirea unor produse non-toxice, ce nu afecteaza mediul sau corpul uman. Se vor aplica niste benzi adezive speciale sau mai bine zis niste capcane cu lipici. Insectele atrase de mirosul acelui lipici special se vor lipi si vor muri.
  • In cazul in care se opteaza pentru metoda chimica, se vor folosi niste substante speciale pentru a omori si a elimna tot focarul de infectie. Avantajul metodei chimice este ca: omoara si elimina inclusiv larvele si ouale neeclozate.

Produse biocide dezinsectie – produse toxice

Odata eliminate si acestea nu vor mai exista probleme pe viitor cu reaparitia insectelor. Chiar daca aceste substante sunt toxice ( grupa III si IV de toxicitate) ele indeplinesc normele Europene de toxicitate. Decat sa incercati sa folositi de unii singuri tot felul de produse pe care le gasiti in comert si nu au efect, mai bine apelati la o frima DDD. O astfel de firma foloseste produse pe care nu le poate cumpara oricine din comert, este nevoie de niste autorizatii speciale pentru a le folosi. De asemenea si metoda prin care sunt aplicate aceste insecticide este mai complicata si necesita aparatura speciala.

Contracte ddd – compania ddd

Asa cum am precizat si in fiecare articol de pana acum, folosirea unor servicii DDD este mult mai avantajoasa decat sa incercam noi pe cont propiu sa rezolvam astfel de situatii. Este o pierdere si de timp si de bani sa incercam singuri cu tot felul de insecticide din comert. Firma specializata stie ce trebuie sa faca, stie ce substante trebuie sa foloseasca si in ce cantitate.

La finalul unei astfel de operatiuni firmele ddd ( dezinsectie, deratizare, dezinfectie ),  emit facturi si garantie pentru serviciile prestate. Astfel, orice problema ar aparea aveti garantie. O astfel de dezinsectie se realizeaza cand se constata o infestare cu insecte. Cele preventive ar fi bine sa se realizeze odata la maxim 3 luni.

Mai multe detalii despre firme specializate in domeniu si tarfiele pentru aceste operatiuni le gasiti in acest articol . Desii o dezinsectie va duce cu gandul la foarte multi bani, nu este asa. Majoritatea dezinsectiilor se realizeaza cu sume destul de mici. Decat sa incercam toate produsele de pe piata fara un rezultat bun, mai bine apelam direct la o astfel de fcompanie ddd ( pret dezinsectie, pret deratizare, pret dezinfectie )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *