Colectare separatoare grăsimi

Rolul serviciului de colectare separatoare grăsimi este de a opri toate uleiurile si grasimile reziduale sa ajunga in sistemul de scurgere a apei menajere.

Colectare separatoare grăsimi

Ca si in cazul contractului de colectare uleiuri uzate si colectare separatoare grasimi, legislatia in vigoare, impune ca societatile comerciale care genereaza uleiuri uzate sa dispuna de un separator de grasimi. Pe langa aceste obligatii, beneficarul are datoria sa semneze si un contract de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Rolul acestui separator de grasimi este de a opri toate uleiurile si grasimile reziduale sa ajunga in sistemul de scurgere a apei menajere si implicit in sursele de apa si pe sol. De asemenea aceste separatoare de grasimi (in functie de model si capacitate) pot opri si namolul rezultat din spalarea legumelor si a fructelor sau amidonul. Desi trecut cu vederea in multe cazuri, acest echipament este absolut necesar pentru functionarea unei societati dotate cu bucatarie proprie.

Legislatie contracte separatoare grasimi

Legea, prin intermediul organelor abilitate, pedepseste aspru lispa separatorului de grasimi cu amenzi incepand de la 3.000 Ron. In cazuri extreme se poate ajunge chiar si la suspendarea activitatii firmei.

Solution atac – firma colaboratoare

Firma noastra prin colaboratorii nostrii, pune la dispozitia clientilor o gama variata de separatoare de grasimi.  Fiecare separator detine un certificat ISO prin care se respecta toate cerintele legislatiei in vigoare. Separatoarele de grasimi comercializate de firma noastra, se monteaza sub chiuveta, nu ocupa mult spatiu, sunt inchise ermetic..

Clientii, firmei noastre pot cumpara sau inchiria, in baza unui contract de inchiriere, aceste echipamente. In cazul in care clientul are cerinte speciale, putem confectiona separatoare de grasimi pe comanda. Aceste comenzisunt  in functie de cerintele clientului (forma, capacitate, culoare, debit).

Pentru comenzi sau mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Ce trebuie sa stii!

  1. Separatoarele se livreaza insotite de agrementul tehnic/declaratie de conformitate, manual tehnic si factura.
  2. Separatoarele respecta toate standardele impuse de legislatia romaneasca si europeana in vigoare.
  3. Separatoarele se pot livra oriunde in tara in maxim 48 de ore prin intermediul curierului rapid.
  4. Separatoarele au o garantie standard de 2 ani de zile pentru functionalitate si o garantie de 30 de ani pentru materialul din care sunt confectionate.